Direct to content
Back to the homepage

Chisinaustraat 28 3541 ET Utrecht

€ 1.040.000,- v.o.n.
 • 194 m2
 • 0 m2
 • 4

About this property

Een riant herenhuis én lage energielasten! Klasse en levendigheid dat is wonen aan de Chisinaustraat in Nieuw-Oost.

De uitstraling van een krachtig en stoer pakhuis, een kleine 200 m2 woonoppervlakte, een heerlijk zonnige terrastuin op het zuidwesten en een grote binnentuin waar je geen onderhoud aan hebt. Dit statige herenhuis heeft het allemaal en zelfs nog meer. Zo beschikt deze mooie woning ook nog over een heerlijk koelsysteem waardoor je zomers het zelfs lekker vindt om binnen te ver toeven. En de energiekosten? Die zijn er (nagenoeg) niet doordat de woning meer energie opwekt dan een normaal huishouden verbruikt.

O ja en hadden we al verteld dat je bijna 80 m2 hebt aan living en woonkeuken, twee badkamers, vier slaapkamers en een eigen parkeerplaats en fietsenberging in de parkeergarage?

Spreekt dit je aan?
Wacht dan niet en maak de stap!

Is er dan echt geen negatief puntje te vinden? Nee, maar je geduld wordt wel nog even op de proef gesteld want de sleutel ontvang je in het 2e kwartaal van 2023.

Wonen en koken
We nemen je even mee door deze bijzondere woning:
De entree toont de subtiele kant van deze woning. De uitstraling met veel glas en ranke kozijnen nodigt je uit om binnen een kijkje te nemen. In de bijzondere ruimte op de begane grond met prachtige vide kun je een heerlijke, werkkamer, bibliotheek of speelkamer realiseren. De royale trap begeleidt je vervolgens naar de 1e verdieping. In de riante woonkeuken kun je na een dag hard werken lekker koken en met elkaar eten op het fraaie terras. Komen er gasten dan wordt het wellicht borrelen en samen koken en eten aan de royale eet tafel. Of kies je ervoor om gezellig te eten op het terras bij een langzaam ondergaande zon?

Riante living
Een verdieping hoger, komen we in alle rust, in de living. Hier kun je ’s avonds heerlijk terugtrekken en op de bank genieten van een goed boek of een heerlijke film. Uiteraard is op deze verdieping ook aan het gemak en comfort gedacht doordat er aansluitingen aangebracht zijn voor een kitchenet te zodat de minibar dichtbij is. Lekker in alle rust genieten. Je schenkt de gasten nog een zacht glas rode wijn die je naar keuze in de wijncorner hebt staan, wat een gemak en comfort!

Slapen en baden
Op de eerste slaapverdieping wordt het comfort doorgezet door twee mooie slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer voor deze twee slaapkamers. De optionele sauna in de badkamer is daarbij een heel goede overweging, de technische voorbereiding is alvast getroffen. Heerlijk toch?

De bovenste slaapverdieping herbergt dezelfde kwaliteiten als de vorige slaapverdieping (behalve het separaat toilet) waardoor dit met recht een woning met karakter en comfort genoemd kan worden!

Welkom in je nieuwe woning!
Resume, dus zoek je:
- Nieuwbouw
- Bijna 200 m² woonoppervlakte
- 5 woonlagen
- Bijna 80 m² living/woonkeuken
- Een groot terras over de volle breedte van de woning
- Twee woonlagen met vier (slaap) kamers
- Twee badkamers
- Weinig tot geen energielasten
- Overdekte privé parkeerplaats
- Veilige binnentuin
- Wonen op steenworp afstand van het Berlijnplein en Leidsche Rijn Centrum

Dan is dit jouw toekomst.

Welkom in LEVELS
Deze bijzondere woning maakt deel uit van het unieke plan Levels in Nieuw-Oost. Levels is het meest duurzame en energiezuinige nieuwbouwplan van Utrecht, waarbij het klimaat, de toekomst en daarnaast vooral heel veel comfort centraal staan. De nieuwe woonwijk in Leidsche Rijn Centrum met veel kwaliteiten in architectuur en openbare inrichting. Het nieuwe wonen pur sang!

Deze ruime herenhuizen komen straks in Leidsche Rijn Centrum te staan met al zijn bekende kwaliteiten en toekomstige kwaliteiten. De lokale brouwerij in boerderij Rood Noot en het nieuwe restaurant Buiten bij de Sluis maken dit gebied straks een leuk en levendig geheel.

Alles dichtbij
Tel daarbij op dat je in 10 minuten op de fiets in het centrum van Utrecht bent en op loopafstand woont van Leidsche Rijn Centrum. Met 5 minuten zit je op de snelwegen A2 en A12 of stap je op de trein naar Utrecht CS met mogelijkheden om naar de rest van Nederland door te reizen.

Duurzaam
De energiebehoefte voor de woningen en voorzieningen in Levels zal geheel worden opgewekt via duurzame energiebronnen. Een warmtepomp in combinatie met bodemwisselaars staat al een tijdje bekend als hét geijkte alternatief voor de aloude cv-ketel. Stadsverwarming wordt hierdoor overbodig. Een fijne bijkomstigheid aan dit systeem is, dat er in de warme zomermaanden gekozen kan worden voor een koelfunctie, zodat de woning op warme dagen voorziet in een heerlijk binnenklimaat. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van een heerlijk wooncomfort.

De binnenwereld
Levels wordt een ontwikkeling van contrasten. De straatzijde toont het ‘stadse’ gezicht van een in beweging zijnde wereld: statige en voorname bouw in stedelijke straten, ingevuld met fraaie materialen en detailleringen. Maar eenmaal in de binnentuin wanen bewoners zich in een volstrekt andere wereld. Een wereld van rust, lucht, bomen, bloemen, planten, vogels en vlinders. Landschapsarchitect OKRA ontwierp de binnentuinen met een scherp oog voor detail. Niveauverschillen houden de tuinen speels, waardoor ze niet kunnen vervallen in eenvormigheid. Er komen trappetjes, banken en plantenbakken. Alle onderdelen zullen worden uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit. De binnen gevels voegen zich naadloos in de natuurlijke omgeving. De gevelbekleding bestaat uit duurzame houten delen in verticale patronen.
Het klimmend groen maakt de omgeving nog groener. De binnenwereld van ca. 1.000 m² zal aanvoelen als oase binnen een verder stedelijke wereld. Iedere bewoner zal zich er thuis kunnen voelen.

Speciale condities
Door de leverancier van de keuken en het sanitair, De Knikker, is er een ontwerp gemaakt van een keuken(opstelling) en van het sanitair. De installaties zijn hierop aangepast. Met projectleverancier De Knikker is de afspraak gemaakt, dat de keuze in uitvoering, denk aan apparatuur, keukenbladen maar ook de look en feel en groot te tegels, nog een vrije keuze voor je is. De bouwkundige aanpassingen die hiervoor nodig zijn heeft de aannemer in opdracht gekregen op basis van meerwerk en zijn in de verkoopprijs van de woning begrepen.

Nu er keuzevrijheid is in de selectie van keuken-samenstelling, sanitair, look and feel et cetera, wordt dit door jezelf aangekocht. Koop je de keuken en het sanitair aan bij De Knikker, dan ontvang je een fikse korting.

De bijzondere kwaliteiten van de Chisinaustraat 28
- Wonen in de nieuwe, bijzondere en hoogwaardige woonwijk Nieuw-Oost.
- Heel veel leuke voorzieningen op loopafstand en de oude stad met 10 minuten op de fiets.
- Heerlijk vloerverwarming en vloerkoeling in (nagenoeg) de gehele woning.
- ‘Eigen’ verwarmingssysteem d.m.v. een bronnencircuit in de bodem.
- Bijna 200 m2 woonplezier!
- 31 zonnepanelen (afhankelijk van de opwekking van de zonnepanelen).
- Een woning breed privéterras van 28 m2, oriëntatie west.
- Compleet ingerichte binnentuin met planten, bloesems, fruitbomen en ontmoetingsplek.
- Één parkeerplaats in de parkeergarage met voorbereiding voor een E-auto.
- De eerste twee jaar een 2e auto ‘voor de deur’ door het deelauto concept van WeDrive Solar.
- Fietsenberging in de parkeergarage.
- Verdiepingshoge binnendeuren (opdek) met stalen kozijnen en de deur van de entree naar de woonkamer is voorzien van glas.
- Bij aanschaf van de keuken, tegelwerk of sanitair bij De Knikker ontvangt een fikse korting op de aankoopprijs.
- Oplevering naar verwachting het 2e kwartaal van 2023.

Financiële huishouding
- De kosten voor de VvE zijn geschat op ca. € 75 per maand. Dit zijn de geschat te kosten voor de parkeergarage en de collectieve binnentuin. Voor de woning organiseer je het onderhoud individueel. Mogelijk dat hier collectief ook zaken voor te organiseren zijn.
- Voor het monitoren van het bronnencircuit in de bodem worden € 12,50 monitoringskosten per maand in rekening gebracht.
- De theorie binnen Levels is dat een energieverbruik van gemiddeld 0 KwH per maand mogelijk is. De praktijk bepaalt wat het echt is en heef t alles te maken met het leefpatroon (wijze van wonen) en met hoeveel mensen je in de woning woont.
- Woningborg garantie.

Media

More photos
Meer Plattegronden

Location

Attributes

 • Asking price
  € 1.040.000,- v.o.n.
 • Asking price per m²
  € 5.361,-
 • Listed since
  1 month
 • Status
  Beschikbaar
 • Acceptance
  In overleg
 • Type object
  Woonhuis
 • Type
  Herenhuis
 • Type
  Tussenwoning
 • Building type
  Nieuwbouw
 • Type of roof
  Plat dak
 • Living
  194 m2
 • Volume in cubic meters
  780 m3
 • building-bound outdoor space
  28 m2
 • External storage room
  5 m2
 • Garden area
  28 m2
 • Number of rooms
  7 kamers (4 slaapkamers)
 • Number of bath rooms
  2 badkamers
 • Number of stories
  5 woonlagen
 • Facilities
  Mechanische ventilatie, Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Balansventilatie
 • Energy label
  A+++++
 • Heating
  Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
 • Hot water
  Aardwarmte
 • location
  Aan rustige weg, In woonwijk
 • Garden
  Zonneterras
 • Condition
  Fraai aangelegd
 • Back entrance
  Nee
 • Main garden
  28 m2 (365cm diep en 775cm breed)
 • Location main garden
  West
 • Shed/storage
  Box
 • Type of garage
  Geen garage
 • Type of parking facilities
  Parkeergarage
 • Parking capacity
  1

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden