Direct to content
Back to the homepage

Chisinaustraat 24 3541 ET Utrecht

€ 900.000,- v.o.n.
 • 162 m2
 • 0 m2
 • 5

About this property

Een chique herenhuis én lage energielasten! Klasse en levendigheid dat is wonen aan de Chisinaustraat in Nieuw-Oost.

Stop met zoeken, want beter zal je niet vinden. Prominent wonen in één van de opvallendste en meest chique woningen van Nieuw-Oost. Van dit gave hoekherenhuis met haar statige allure krijg je al snel een lach op je gezicht.

De grootse entree, de ronde erkergevels met glas en het terras op de 3e verdieping zijn de eerste in het oog springende elementen van dit bijzondere herenhuis. Kijken we verder dan het eerste aanzicht, dan zie je ook dat deze woning ligt aan de wandelpromenade en de begane grond een leuke speelse plantenbak heeft wat zorgt voor de privacy op de begane grond.

Een bijzonder warme ontvangst
We nemen je even mee door deze bijzondere woning. Lopend op de wandelpromenade komen we langs nummer 24. De grote erkerramen, de plantenbak en de terugliggende raamkozijnen vallen direct op. Bij de entree aangekomen tonen de grote betonnen elementen rondom de voordeur met de enorme glaspartijen gelijk de robuuste kant van de woning. Loop je even mee naar binnen?

De entree
De royale entreehal met toilet, technische ruimte en trap naar de eerste verdieping geven direct het ruimtegevoel wat je mag verwachten. Op deze begane grond zijn twee mooie kamers gesitueerd, die perfect gebruikt kunnen worden als werkkamer, een praktijk aan huis of een gamekamer. Een andere invulling in gedachten? Geen probleem uiteraard!

Na de ontvangst komen we met de trap in de mooie grote woonkeuken van ruim 6 meter lang met fantastisch uitzicht de wijk in. Aan de andere zijde van de trap, gelegen aan het privé terras, is het zitgedeelte gesitueerd. Even de openslaande deuren openen naar het terras zal hier meer regel dan uitzondering worden. Vanaf het terras kun je de grote collectieve binnenwereld inwandelen. Fantastisch, een mooie tuin zonder onderhoud?!

Slapen en baden
Een verdieping hoger wordt de luxe doorgezet. Hier bevindt zich namelijk niet de masterbedroom, maar de masterverdieping. Een complete verdieping voorzien van een grote slaapkamer, een separaat toilet en een badkamer. Heerlijk toch?

Meer ruimte nodig? Dan herbergt de bovenste verdieping nog 2 kamers en een extra badkamer. Gaaf als de thuiswonende zoon of dochter een hele etage voor zichzelf wil hebben voor slapen, een privé badkamer en met als grote verrassing bij deze woning een riant terras gelegen op het zuiden. Maar er zijn meer mogelijkheden hoe je deze verdieping kunt gebruiken, bijvoorbeeld 2 slaapkamers of een combinatie met een mooie crearuimte. Tip: een wijncorner of koelkast in de voorste kamer bij het terras! Je geniet in de avond van een lekker glas wijn.

Bijkomend voordeel is een mooi uitzicht op de wijk Nieuw Oost.

Spreekt dit je aan?
Wacht dan niet en maak de stap!

Is er dan echt geen negatief puntje te vinden? Nee, maar je geduld wordt wel nog even op de proef gesteld want de sleutel ontvang je in het 2e kwartaal van 2023.

Welkom in je nieuwe woning!

?
Kwaliteiten van de Chisinaustraat 24:
- 162 m² woonoppervlakte
- Charmante woning op een bijzondere locatie
- Vijf (slaap) kamers
- Twee badkamers
- Weinig tot geen energielasten
- Overdekt parkeren
- Veilige binnentuin
- Eigen privé terras aan de binnentuin
- Een woning naar eigen idee in te richten
- Wonen in Nieuw-Oost
- Nieuwbouw
- Wil jij riant wonen op steenworp afstand van het Berlijnplein en Leidsche Rijn Centrum?

Dan is dit jouw toekomst, welkom in Nieuw-Oost!

Welkom in LEVELS
Deze bijzondere woning maakt deel uit van het unieke plan Levels in Nieuw-Oost. Levels is het meest duurzame en energiezuinige nieuwbouwplan van Utrecht, waarbij het klimaat, de toekomst en daarnaast vooral heel veel comfort centraal staan. De nieuwe woonwijk in Leidsche Rijn Centrum met veel kwaliteiten in architectuur en openbare inrichting. Het nieuwe wonen pur sang!

Deze ruime herenhuizen komen straks in Leidsche Rijn Centrum te staan met al zijn bekende kwaliteiten en toekomstige kwaliteiten. De lokale brouwerij in boerderij Rood Noot en het nieuwe restaurant Buiten bij de Sluis maken dit gebied straks een leuk en levendig geheel.

Alles dichtbij
Tel daarbij op dat je in 10 minuten op de fiets in het centrum van Utrecht bent en op loopafstand woont van Leidsche Rijn Centrum. Met 5 minuten zit je op de snelwegen A2 en A12 of stap je op de trein naar Utrecht CS met mogelijkheden om naar de rest van Nederland door te reizen.

Duurzaam
De energiebehoefte voor de woningen en voorzieningen in Levels zal geheel worden opgewekt via duurzame energiebronnen. Een warmtepomp in combinatie met bodemwisselaars staat al een tijdje bekend als hét geijkte alternatief voor de aloude cv-ketel. Stadsverwarming wordt hierdoor overbodig. Een fijne bijkomstigheid aan dit systeem is, dat er in de warme zomermaanden gekozen kan worden voor een koelfunctie, zodat de woning op warme dagen voorziet in een heerlijk binnenklimaat.
Zo ben je het hele jaar door verzekerd van een heerlijk wooncomfort.

De binnenwereld
Levels wordt een ontwikkeling van contrasten. De straatzijde toont het ‘stadse’ gezicht van een in beweging zijnde wereld: statige en voorname bouw in stedelijke straten, ingevuld met fraaie materialen en detailleringen. Maar eenmaal in de binnentuin wanen bewoners zich in een volstrekt andere wereld. Een wereld van rust, lucht, bomen, bloemen, planten, vogels en vlinders. Landschapsarchitect OKRA ontwierp de binnentuinen met een scherp oog voor detail. Niveauverschillen houden de tuinen speels, waardoor ze niet kunnen vervallen in eenvormigheid. Er komen trappetjes, banken en plantenbakken. Alle onderdelen zullen worden uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit. De binnen gevels voegen zich naadloos in de natuurlijke omgeving. De gevelbekleding bestaat uit duurzame houten delen in verticale patronen.
Het klimmend groen maakt de omgeving nog groener. De binnenwereld van ca. 1.000 m² zal aanvoelen als oase binnen een verder stedelijke wereld. Iedere bewoner zal zich er thuis kunnen voelen.

Speciale condities
Door de leverancier van de keuken en het sanitair, De Knikker, is er een ontwerp gemaakt van een keuken(opstelling) en van het sanitair. De installaties zijn hierop aangepast. Met projectleverancier De Knikker is de afspraak gemaakt, dat de keuze in uitvoering, denk aan apparatuur, keukenbladen maar ook de look en feel en groot te tegels, nog een vrije keuze voor je is. De bouwkundige aanpassingen die hiervoor nodig zijn heeft de aannemer in opdracht gekregen op basis van meerwerk en zijn in de verkoopprijs van de woning begrepen.

Nu er keuzevrijheid is in de selectie van keuken-samenstelling, sanitair, look and feel et cetera, wordt dit door jezelf aangekocht. Koop je de keuken en het sanitair aan bij De Knikker, dan ontvang je een fikse korting.

De bijzondere kwaliteiten van de Chisinaustraat 24
- Wonen in de nieuwe, bijzondere en hoogwaardige woonwijk Nieuw-Oost.
- Heel veel leuke voorzieningen op loopafstand en de oude stad met 10 minuten op de fiets.
- Heerlijk vloerverwarming en vloerkoeling in (nagenoeg) de gehele woning.
- ‘Eigen’ verwarmingssysteem d.m.v. een bronnencircuit in de bodem.
- 162m2 woonplezier!
- 27 zonnepanelen (afhankelijk van de opwekking van de zonnepanelen).
- Een privéterras van 17 m2, oriëntatie noordwest aan de binnentuin.
- Een dakterras op het zuiden met uitzicht over Nieuw-Oost.
- Compleet ingerichte binnentuin met planten, bloesems, fruitbomen en ontmoetingsplek.
- Één parkeerplaats in de parkeergarage met voorbereiding voor een E-auto.
- De eerste twee jaar een 2e auto ‘voor de deur’ door het deelauto concept van WeDrive Solar.
- Fietsenberging in de parkeergarage.
- Verdiepingshoge binnendeuren.
- Bij aanschaf van de keuken, tegelwerk of sanitair bij De Knikker ontvangt een fikse korting op de aankoopprijs.

Financiële huishouding
- De kosten voor de VvE zijn geschat op ca. € 75 per maand. Dit zijn de geschat te kosten voor de parkeergarage en de collectieve binnentuin. Voor de woning organiseer je het onderhoud individueel. Mogelijk dat hier collectief ook zaken voor te organiseren zijn.
- Voor het monitoren van het bronnencircuit in de bodem worden € 12,50 monitoringskosten per maand in rekening gebracht.
- De theorie binnen Levels is dat een energieverbruik van gemiddeld 0 KwH per maand mogelijk is. De praktijk bepaalt wat het echt is en heeft alles te maken met het leefpatroon (wijze van wonen) en met hoeveel mensen je in de woning woont.
- Woningborg garantie.

Media

More photos
Meer Plattegronden

Location

Attributes

 • Asking price
  € 900.000,- v.o.n.
 • Asking price per m²
  € 5.556,-
 • Listed since
  1 month
 • Status
  Beschikbaar
 • Acceptance
  In overleg
 • Type object
  Woonhuis
 • Type
  Herenhuis
 • Type
  Hoekwoning
 • Building type
  Nieuwbouw
 • Type of roof
  Plat dak
 • Living
  162 m2
 • Volume in cubic meters
  568 m3
 • building-bound outdoor space
  26 m2
 • External storage room
  5 m2
 • Garden area
  17 m2
 • Number of rooms
  6 kamers (5 slaapkamers)
 • Number of bath rooms
  2 badkamers
 • Number of stories
  4 woonlagen
 • Facilities
  Mechanische ventilatie, Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Balansventilatie
 • Energy label
  A+++++
 • Heating
  Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
 • Hot water
  Aardwarmte
 • location
  Aan rustige weg, In woonwijk, Open ligging
 • Garden
  Zonneterras
 • Condition
  Fraai aangelegd
 • Back entrance
  Nee
 • Main garden
  17 m2 (340cm diep en 500cm breed)
 • Location main garden
  Noordwest
 • Shed/storage
  Box
 • Type of garage
  Geen garage
 • Type of parking facilities
  Parkeergarage
 • Parking capacity
  1

© 2022 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden